netta@serein.fi
044 2581 494

Intohimolla

Olen kotoisin pienestä kyläpahasesta Lounais-Suomesta – siellä jo pikkutyttönä haaveilin olevani joskus ”bisnesnainen.” Katsoin nuorena Matlockia, ja ensimmäinen haave-ammattini olikin asianajaja. Iän karttuessa kiinnostuksen kohteeni suuntautuivat kaupallisempaan suuntaan. Olen aina ollut luova ihminen ja kiinnostunut siitä, miksi ihmiset tekevät mitä tekevät. Vihastuin aina nähdessäni huonoja mainoksia yrityksiltä tai saadessani huonoa palvelua jostakin liikkeestä. Tiesin jo yläasteella, että lähden markkinointialalle ja toteutin tämän tavoitteen. Aloitin ”urani” 14-vuotiaana mansikkapellolta ja etenin pikkuhiljaa asiakaspalvelutehtäviin, kunnes 19-vuotiaana opiskellessani korkeakoulussa sain mahdollisuuden markkinoinnin harjoitteluun – se on ollut menoa sen jälkeen.

Ammattitaidolla

Yritykseni pistin pystyyn syksyllä 2015 ja sitä polkua on tallattu tähän saakka. Nyt takana on jo joitain kilometrejä, mutta edessä toivottavasti enemmän! Tänä päivänä Serein on yhden naisen sisältömarkkinointitoimisto, joka palvelee sinua sisällöntuotantoon ja digimarkkinointiin liittyvissä asioissa kuten tekstisisällöntuotossa, sosiaalisessa mediassa, kampanjasuunnittelussa ja -toteutuksessa sekä analyyseissä. Tuotan myös markkinointialan koulutuksia ja konsultointia, sekä tilasuunnittelua ja somistusta visualistina. 

Koulutukseltani olen markkinoinnin BBA, sekä minulla on visualistin EAT. Parhaillaan opiskelen MBA-tutkintoa palvelumuotoiluun erikoistuneena. Toimin myös vierasluennoitsijana Turun Ammattikorkeakoulussa.

Uskon, että on jokaisen omissa käsissä saavuttaa tavoitteensa. Yhteiskunta ja taloustilanne voivat joko helpottaa tai vaikeuttaa sitä prosessia mutta kuka tahansa, joka on aidosti valmis tekemään töitä tavoitteidensa eteen, saavuttaa ne lopulta.

Asiakaskommentteja