Kauttamme saat digimarkkinoinnin ratkaisut kampanjaluonteisiin sekä säännöllisesti toistuviin mainoksiin sosiaalisessa mediassa ja muualla verkossa. Oikealla kampanjavalinnalla ja kampanja-kanavalla voidaan tukea onnistunutta brändimielikuvaa, lisätä myyntiä, kasvattaa tunnettavuutta, sekä ohjata kävijöitä haluamaasi paikkaan. Hyvässä digimarkkinointikampanjassa yhdistyy oikea viesti, hyvä tuote, visuaalinen ilme sekä oikeanlainen tekninen toteutus.

Google-mainonta

G

Google Adwords-kampanjat tarpeidesi mukaan joko auttamaan tunnettavuuden kasvattamisessa tai ohjaamaan liikennettä suoraan verkkokauppaan. Google-mainonta on mahtava myynnin ja markkinoinnin tuki – ethän kuitenkaan laske koko yritystoimintaasi sen varaan.

Sosiaalisen median mainokset

Sosiaalisen median mainokset Facebookiin, Instagramiin, Twitteriin ja LinkedIniin.

Valitaan yksi tai useampi kanava kohderyhmästä ja tavoitteesta riippuen. Sosiaalisen median markkinointi on kustannustehokasta ja vaikuttavaa. Kohdentamismahdollisuudet auttavat onnistuneessa kampanjassa ja tuloksia voidaan analysoida tarkasti jälkeenpäin. Vertailu ja kampanjoiden kehitys on tärkeää.